RUNDE-KLAPBORDE.DK

MØBLER TIL KIRKER - SKOLER - KONFERENCE - KANTINE - KONTORER - INSTITUTIONER & CAFÉ


derfor.png

Her finder du links til nogle gode websider

Vi har et større udvalg af runde klapborde, som kan ses på vores hovedwebside, sammen med de rektangulære klapborde, som vi også har et større udvalg af i træ og plast. Vi forhandler også mange forskellige stabelstole med og uden polstring og solide klapstole, som vi har et større udvalg af på websiden. Vi forhandler også de populære Ana stole, som har fået nye flotte farver.
Vores billige klapborde, fremviser vi på denne webside, som fremstiller bordene meget detaljeret.
Webside med gode plastborde med klapstel og stabelfunktion. Disse plastborde er stærkere end almindelige træborde med klapstel.
Et kæmpe udvalg af billige klapborde til skoler, forsamlingshuse, mødelokaler, festlokaler og lignende som nævnes kan. Selvom vores klapborde er billige, så er de lavet i en god kvalitet. Mange af dem kan du selv samle og spare mange penge.
En webside der fremviser alle runde og rektangulære plastborde visælger.
Pænt stort udvalg af klapstole, som der kan tilkøbes transport-og opbevaringsvogne til. Lifetimes solide og komfortable klapstol, vises i opstillinger med klapborde fra Lifetime. Vi præsenterer også klapstole til skoler, hvor der kan fås sammenklappelige vogne til.
Flere opstillinger med klapstole fra Lifetime
Kæmpe stort udvalg af eksamens- og klapborde til brug utalligesteder. Disse borde kan med fordel bruges på skoler, i forsamlingshuse, i konferencelokalet og festsalen m.m.
Alle vores foldeborde kan ses på denne webside. Vi forhandler et større udvalg af gode foldeborde fra Zown, Lifetime og rigtig mange i træ. Vi har både runde og rektangulære foldeborde i mange forskellige prisklasser.

RUNDE-KLAPBORDE.DK

Åmoseparken 240
6710 Esbjerg V
Telefon: 75155006/20472110
Mail: info@runde-klapborde.dk
Copyright © Luthje Trading 2015 - Website udviklet af Convert IT